Yaylacık İlkokulu
YAYLACIK KÖYÜ YAYLACIK KÜME EVLERİ NO 102 SUSUZ / KARS

VİZYON

• Merhametli, adil ve iyi insanlardan oluşan bir toplum inşa etmek için eğitimde öncü bir kurum olmak. • Bilim ve fene önem veren, öğrenmeyi teşvik eden ve yenilikçi bir eğitim ortamı sunmak. • Öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarını ve topluma katkıda bulunmalarını sağlamak.

MİSYON

• Öğrencilerimize etik değerlere dayalı bir eğitim sunmak ve onları merhametli, adil ve iyi insanlar olarak yetiştirmek. • Eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek ve onları bilime ve fene teşvik etmek. • Yaratıcı ve inovatif bir eğitim ortamı sağlayarak öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak. • Sürekli gelişim ve değişim için açık olmak ve eğitimde en iyi uygulamaları kullanmak.

Tam gün

8.30-14.30